Welsh Corgi Pembroke
Du-te la conținut
Egy Corgi a családban
A Corgi egy olyan kutyafajta, amelyet a világ egyik legbarátságosabb és legkedveltebb fajtájaként ismernek el. Magyarországon a Corgi kutyák az évek során egyre népszerűbbek lettek, és egyre többen keresik őket egyedi személyiségük és játékos természetük miatt.
Corgi Pembroke tenyeszto
Az egyik legjobb kennel, ahol minőségi Corgi kölyköket találhatsz Erdélyben van, a Black Sea Imperial Corgi Kennel. Ez a kennel kiváló hírnévvel rendelkezik az egészséges, érett és jól szocializált Corgik tenyésztésében, akik készen állnak arra, hogy családod részévé váljanak.
Ha fontolóra veszed egy Corgi hozzáadását családodhoz, fontos megértened, mi teszi ezt a fajtát olyan különlegessé. Elsősorban a Corgik szilárd testfelépítéséről ismertek, amely erős és tartós testalkatot ad nekik. Emellett nagyon intelligens kutyák, és könnyen képezhetők, ha megfelelő figyelmet és gondoskodást kapnak.
A Corgi gondozása nem csak egyszerű etetést és sétáltatást jelent. Megfelelő képzéssel és szocializációval a Corgik kiváló családtagokká válnak mindenféle család számára.

Segesváron létezik egy kennel, ahol Európa leglenyűgözőbb Corgi kutyáit tenyésztik. A Black Sea Imperial Corgi Kennel-t a magával ragadó szeretet a kutyák iránt és az elkötelezettség egységesíti, ahogyan gondoskodnak a nevelésükről.
Corgi Hungary
A Corgi egy nem átlagos kutyafajta. Az szakértők szerint az kutyakirályságban az egyik legmasszívabb testfelépítéssel rendelkeznek. Ez szinte elpusztíthatatlan testalkatot ad nekik, amely idősebbnek és tartósabbnak tűnik, mint amennyi életkoruk lenne. De nem csak testfelépítésük különbözteti meg őket.
A Corgik intelligens állatok, akik gyorsan tanulnak új trükköket és parancsokat, ha megfelelő figyelmet és gondoskodást kapnak. A Black Sea Imperial Corgi Kennel-ben pontosan ezt kapják. A tulajdonos nagyra értékeli, hogy minden kölyökkutya megfelelő képzést és szocializációt kapjon már korán, hogy barátságos társakká váljanak, akik minden otthonban boldogan fejlődnek.
A Corgi gondozása nem csak egyszerű etetést és sétáltatást jelent. Ezeknek a kutyáknak szellemi stimulációra és rendszeres testmozgásra van szükségük egészségük és boldogságuk fenntartásához. Nem csoda, hogy olyan szeretett kedvencek a különböző méretű és alakú családok körében! De ne hagyd, hogy aranyos megjelenésük félrevezessen - ezek a kutyák kemények és bármilyen kihívással megbirkóznak.
A Black Sea Imperial Corgi Kennel-ben nem csak aranyos Corgikat találsz. Ezek a bundás társak intelligensek és készségesek az új trükkök és parancsok megtanulására, ha megfelelő figyelmet és gondoskodást kapnak. És pontosan ezt kapják ebben a híres kennelben - szakértői képzést és szocializációt már fiatal koruktól kezdve.
Azok számára, akik szeretnének egy bundás barátot hozzáadni otthonukhoz, a Corgi minden bizonnyal megéri. Nem csak hűséges társat nyersz, hanem egy okos és játékos kiegészítést a családodhoz. Romániában a Corgi tartási költségei változóak lehetnek, de az, hogy van egy ilyen kutyusod, megfizethetetlen előnyökkel jár.
Szakértők szerint a családodat kibővíteni és egy Corgi gondozásának lehetőségét kihasználni óriási örömöt hozhat az életedbe. Ezek csodálatos társak, akik melletted állnak jóban, rosszban. Megfelelő képzéssel és figyelemmel szófogadó és jól nevelt családtaggá válhatnak.
Kutya tenyeszto
A Corgikat a barátságos és játékos természete miatt ismerik, ezért népszerű választás a szilárd és érett kutya fajtát kereső családok számára. Ha fontolóra veszed egy Corgi hozzáadását otthonodhoz, fontos figyelembe venni az ehhez társuló költségeket is. Miután megtaláltál egy megbízható kennelt vagy tenyésztőt, eljött az idő, hogy elgondolkodj, hogyan fogod gondozni az új barátodat. A Corgik vastag bundájuk karbantartásához rendszeres gondozásra van szükségük, hogy az egészséges és fényes maradjon. Ez azt jelenti, hogy naponta meg kell fésülni őket, hogy megelőzd a csomók kialakulását, amik fájdalmat okozhatnak a kiskutyádnak, ha nem kezelik.
A fizikai gondoskodáson túl elengedhetetlen az erős kötelékek kialakítása a Corgival. Időt tölteni velük, játszani velük, ölelni és szeretetet mutatni nekik segít egy összetartó és szeretetteljes kapcsolat kialakításában. Megfelelő képzés és türelem is elengedhetetlen ahhoz, hogy a Corgid egy jól viselkedő családtaggá váljon.
Szakértők szerint a Corgikat az egyik legérettebb fajtának ismerik el. Nagyon masszív kutyák, akik sok játékot és testmozgást igényelnek. Így biztosíthatod, hogy boldogok és egészségesek maradjanak. A Corgik hajlamosak az elhízásra, ezért fontos odafigyelni az étrendjükre és testmozgásukra. A megfelelő étrend és a napi séták segítenek fenntartani a megfelelő testsúlyt és egészséget.
Corgi tenyesztotol kiskutya elado
De, ami igazán megkülönbözteti a Corgikat más fajtáktól, az az intelligenciájuk. Míg néhány kutyafajtánál évekig is eltart, mire megtanul új trükköket vagy parancsokat, a Corgiknak ösztönösen megvan a képességük, hogy gyorsan elsajátítsanak dolgokat. Ez lehetővé teszi számukra, hogy kiváló jelöltek legyenek az ügyességi versenyeken.
A Corgi gondozása a táplálkozás és a testmozgás mellett további feladatokat is magában foglal. Fontos szükség szerint levágni a karmokat, és tisztán tartani a füleiket, hogy megelőzzük a fertőzéseket. A hosszú karmok fájdalmat okozhatnak a járás során, és idővel befolyásolhatják a testtartásukat is. Szükség szerint vágd le a karmokat éles, kifejezetten kutyák számára tervezett ollóval. Ügyelj arra, hogy ne vágd túl közel a gyökérhez (a köröm belsejében található rózsaszín terület), mert az vérzést és fájdalmat okozhat. A Corgi füleinek tisztítása elengedhetetlen a fertőzések megelőzéséhez. Használj a szakorvos által ajánlott, gyengéd fültisztítót, és pamutgolyókat vagy pálcikákat, hogy eltávolítsd a felesleges lerakódást. Tehát, amíg gondoskodsz értékes Corgidról, emlékezz arra, hogy minden együtt töltött pillanat felbecsülhetetlen.
Corgi menhely
De ne aggódj, ezek a feladatok viszonylag könnyűek és minimális erőfeszítéssel elvégezhetők otthon. Ez a masszív kis kutya a megfelelő gondoskodást igényli ahhoz, hogy egészséges és boldog legyen. Habár aranyos arcuk könnyen azt a látszatot kelti, hogy kevés karbantartást igényelnek, ne tévesszen meg.
Ha egy szőrös barátot keresel a családodhoz, nincs jobb választás, mint egy Corgi. Nemcsak rendkívül aranyosak és szeretetreméltóak, de egyedi látásmóddal is rendelkeznek. A Black Sea Imperial kennelben a legjobb ár-érték arányú Corgikat találod - és higgy nekem, ezek a kölykök különlegesek!
A Corgikat az energikus személyiségük és végtelen lelkesedésük teszi ismertté. Semmi másnál jobban szeretnek játszani a parkban vagy hosszú sétákat tenni kedvenc barátjukkal, veled. Bátor és eltökélt természetüknek köszönhetően kiváló társak mindenki számára, aki szeret aktív maradni.
De ne hagyd, hogy kemény külsőjük megtévesszen - a Corgik az egyik legokosabb kutyák közé tartoznak. Gyors észjárásukkal és éles elméjükkel mindig készen állnak a kihívásokra. Legyen szó új trükkök tanulásáról vagy feladványok megoldásáról, a Corgik mindig meglepnek.
És ami az árat illeti, a Black Sea Imperial kennelhez képest nem találsz jobb ajánlatot. Annak ellenére, hogy drágább kutyafajtának számítanak, az áraink megfizethetők minőségvesztés nélkül. Büszkék vagyunk arra, hogy minden egyes kölykünk egészséges, boldog és szeretetre kész.
Tehát miért várnál? Adj magadnak lehetőséget arra, hogy megtapasztald a Corgi gondozásával járó örömöt. Ezek a kutyák akkor bontakoznak a a legjobban, ha megfelelő szeretetet kapnak.


Telefon/Phone
+40 747305070
e-mail: blaximperial@gmail.com

Black Sea Imperial
Welsh Corgi Pembroke Kennel

copyright ©2024 corgiromania.com
Telefon/Phone
+40 747305070
e-mail: blaximperial@gmail.com
Telefon/Phone
+40 747305070
e-mail: blaximperial@gmail.com
Telefon/Phone
+40 747305070
e-mail: blaximperial@gmail.com
Înapoi la cuprins